Martinez weg na WK, Hein Vanhaezebrouck spreekt over job als bondscoach

Martinez weg na WK, Hein Vanhaezebrouck spreekt over job als bondscoach
Maandag 02 mei 2022 - 17:15   I   door Redactie

Geen mens die weet wat Hein Vanhaezebrouck volgend seizoen gaat doen, behalve hijzelf natuurlijk. Maar er zou wel iets verrassends kunnen aankomen.

Want het is helemaal niet zeker dat de AA Gent-trainer zomaar zijn contract zal verlengen, integendeel. Maar wat dan wel? Het buitenland ligt gevoelig, omdat hij een zoon heeft die verder gaat studeren aan de universiteit legt hij uit aan Marc Degryse.

"Ik heb ook een familie hé, Marc", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Had ik geen goed gezin gehad, dan zat ik al lang in het buitenland. Waarop Degryse antwoordt: "Je maakt daar een belangrijk punt. Het gaat om wat je zelf belangrijk vindt in je leven."

Vervolgens doet de analist in de wetenschap dat Roberto Martinez na het WK in december afscheid neemt bij de Rode Duivels een verrassend voorstel. "En zo een maand of vier thuis zitten en in januari overnemen bij de Rode Duivels, wat vind je daarvan?"

Voetbalbond

"Dat thuis zitten kan, maar de Rode Duivels...", blaast Vanhaezebrouck in de krant. "Ik weet niet of dat iets is wat ik zou willen." Wat maakt dat de voetbalbond al zeker één belangrijke kandidaat-opvolger ziet twijfelen.

Poll: Denk jij dat Vanhaezebrouck een goede bondscoach zou zijn?

TAGS  I  AA Gent  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024