Hein Vanhaezebrouck kan plots iedereen verrassen met gekke carrièreswitch

Hein Vanhaezebrouck kan plots iedereen verrassen met gekke carrièreswitch
Maandag 02 mei 2022 - 09:00   I   door Redactie

Blijft hij bij AA Gent, trekt hij naar een concurrent of verhuist hij naar het buitenland? De toekomst van Hein Vanhaezebrouck is nog altijd onduidelijk.

Ook voor hemzelf. Want de situatie met zijn aflopende contract bij de Buffalo's werkt op zijn zenuwen. Vooral het feit dat hij maar niet echt duidelijkheid krijgt over de toekomst van de club doet hem zwaar twijfelen.

"Maak u geen zorgen', 'alles komt goed', 'we gaan op dit niveau door'. Dat krijgt hij allemaal te horen. Maar zó goedgelovig is Vanhaezebrouck niet en dat laat hij ook merken in Het Laatste Nieuws.

"Ik wil niet dat er naar buiten toe gezegd wordt dat we absoluut willen meedoen voor de top, als je binnenskamers moet zeggen: 'Dat, dat en dat kunnen we niet", klinkt het. "Ik ben een winnaar, ik wil altijd meedoen voor de prijzen."

Alternatieven

Op de vraag wat de alternatieven zijn, als hij niet bijtekent bij Gent, is het antwoord verrassend. "Ik denk niet dat een andere Belgische club voor mij de volgende optie is. Wat dan wel? Opnieuw analist worden. Dat was plezant."

Poll: Denk je dat Vanhaezebrouck dit meent?

TAGS  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024