'Hein Vanhaezebrouck wil Belgische topclub plots beroven van sterkhouder'

'Hein Vanhaezebrouck wil Belgische topclub plots beroven van sterkhouder'
Zondag 01 mei 2022 - 10:00   I   door Redactie

Ook bij AA Gent liggen heel wat transferdossiers op tafel. Zelfs de toekomst van Hein Vanhaezebrouck is nog onzeker. De coach weet alleszins wel wat hij wil. Of beter gezegd: wie hij wil.

Het middenveld is aan verjonging toe en daarvoor zou Hein Vanhaezebrouck denken aan Standard-sterkhouder Nicolas Raskin. De 21-jarige middenvelder kwam in het verleden al uit voor AA Gent, maar werd daarna doorgestuurd naar de Rouches.

"Ik ben Raskin bij Anderlecht gaan halen toen hij zestien jaar was. Maar dat jaar ben ik vertrokken en intussen is Raskin de beste van Standard", stak Vanhaezebrouck zijn bewondering niet onder stoelen of banken bij Het Laatste Nieuws. "Nu zitten we te zoeken naar verjonging op ons middenveld, maar we hádden er één."

"Voor mij had hij op termijn de ideale vervanger voor Sven (Kums, red.) kunnen zijn. Ik vind het zonde dat iemand als Raskin op zo'n jonge leeftijd verloren gaat in Gent", sloot hij af. Eerder deze week schreef HLN dat een Belgische topclub interesse toonde in de JPL-sterkhouder. Nu weten we dus ook welke club dat is.

Poll: Denk je dat Nicolas Raskin naar AA Gent zal trekken?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024