Analist Gert Verheyen legt Anderlecht-supporters plots het zwijgen op

Analist Gert Verheyen legt Anderlecht-supporters plots het zwijgen op
Zaterdag 30 april 2022 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht zit in de hoek waar de klappen vallen. De verloren bekerfinale tegen AA Gent en de nederlaag tegen Union in de play-offs hakten er serieus in bij paars-wit. Bij de supporters wordt er gewezen naar Vincent Kompany.

Sommige supporters zien hem ondertussen zelfs liever gaan. Tegen Union stond Anderlecht al na twaalf minuten 2-0 in het krijt. Hij zou te weinig scherpte en grinta in de groep krijgen, maar daar is helemaal niets van aan volgens Gert Verheyen.

"Als je het niet in jou hebt om jezelf te motiveren, dan werkt heel dat draaiboek niet. Echte grinta, echte scherpte komt uit jezelf", aldus de analist bij Het Nieuwsblad. "Dat kan niemand erin rammen. Wie als een slappe vod op de match komt, gaat door zijn trainer niet ineens van nul naar honderd."

Zondag ontvangt Anderlecht Club Brugge. De onderlinge duels in de reguliere competitie eindigden op een gelijkspel. In principe is dat voor beide clubs niet voldoende. Anderlecht kan een overwinning wel gebruiken voor het vertrouwen, terwijl Club zo dicht mogelijk bij leider Union wil blijven.

Poll: Denk je dat Vincent Kompany het probleem is bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Union  I  Club Brugge

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022