Opeens verrassende oplossing aangeboden bij Anderlecht: "Ongelooflijk"

Opeens verrassende oplossing aangeboden bij Anderlecht:
Zaterdag 30 april 2022 - 16:00   I   door Redactie

Vincent Kompany moet iets vinden om Anderlecht weer aan het winnen te krijgen. Tegen KV Kortrijk was het met de hakken over de sloot. De bekerfinale verloren ze en Union diende hen ook nog de derde derbynederlaag toe van het seizoen.

Anthony Vanden Borre is fan van Vincent Kompany, maar ziet ook een werkpunt voor paars-wit. "Hij is de juiste man op de juiste plaats, maar hij heeft sterke karakters naast zich nodig om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen", was de ex-speler van Anderlecht duidelijk bij Het Laatste Nieuws.

"Daarnaast mis ik mensen op strategische posities die weten wat het is om het truitje van Anderlecht te dragen", ging hij verder. En natuurlijk heeft Vanden Borre ook zelf al nagedacht over een mogelijke oplossing. Volgens hem is Olivier Deschacht de missing link.

"Ik vind het ongelooflijk dat er binnen Anderlecht geen plaats is voor hem", ging hij verder. "Hij werkt als assistent van de U21 bij de KBVB... Waarom zou hij dat met zijn staat van dienst voor de club niet op Anderlecht kunnen?"

Poll: Denk je dat Olivier Deschacht het verschil kan maken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Union

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024