'Club Brugge gaat iedereen verrassen met toptransfer van Gent-smaakmaker'

'Club Brugge gaat iedereen verrassen met toptransfer van Gent-smaakmaker'
Vrijdag 29 april 2022 - 11:00   I   door Redactie

AA Gent won de beker en heeft niets meer om voor te spelen in de play-offs. Daarom zijn ze druk bezig met enkele transferdossiers. Die van Tarik Tissoudali ligt helemaal bovenaan.

Maar de gesprekken lopen stroef. De goalgetter heeft nog een contract tot 2023, maar zou enkel willen blijven als zijn salaris stevig opgekrikt wordt. Dat zien ze bij Gent niet zitten. "Wij hebben per mail bevestigd dat wij de onderhandelingen als afgebroken en mislukt beschouwen", zei zijn makelaar Menno Groenveld onlangs bij Het Nieuwsblad.

En daar wil Club Brugge naar verluidt van profiteren. Met de nakende transfers van Noa Lang en Charles De Ketelaere zal er geld genoeg zijn om de 29-jarige spits naar Jan Breydel te halen. Daarnaast hebben ze sowieso aanvallende versterking nodig en Tissoudali heeft al bewezen dat hij zijn mannetje kan staan in de Jupiler Pro League.

Dit seizoen scoorde hij maar liefst 25 keer in 47 wedstrijden. Zo'n spits kan elke club natuurlijk gebruiken. Club Brugge nog nét iets meer met de drukke transferzomer in het achterhoofd. Zijn marktwaarde wordt geschat op zeven en een half miljoen euro.

Poll: Zou Tissoudali een goede transfer zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022