'Genk mag dan tóch hopen op terugkeer van Feyenoord-held Cyriel Dessers'

'Genk mag dan tóch hopen op terugkeer van Feyenoord-held Cyriel Dessers'
Vrijdag 29 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Cyriel Dessers was donderdag andermaal de held bij Feyenoord. Met twee doelpunten knalde hij de Rotterdammers naar de overwinning tegen Marseille in de Conference League.

Bij KRC Genk kreeg Paul Onuachu steeds de voorkeur en dus werd Cyriel Dessers afgelopen zomer voor een jaar verhuurd aan Feyenoord. De Nederlandse topclub bedong wel een aankoopoptie van vier miljoen euro. Op zich niet zoveel voor een spits in vorm.

Iedereen is er zo stilaan zeker van dat ze bij Feyenoord de optie zullen lichten. Hij wordt op handen gedragen bij de supporters en was dit seizoen al meermaals van goudwaarde voor de ploeg. Volgens Feyenoord Transfermarkt kan de optie echter enkel gelicht worden als ze spelers verkopen. En het is maar de vraag of ze bereid zijn om dat risico te nemen.

De kans is groot dat Paul Onuachu in de zomer vertrekt bij KRC Genk, waardoor Dessers volgend seizoen wél zijn kans kan krijgen in Limburg. Afwachten maar. Het al dan niet behalen/winnen van de finale van de Conference League zal vermoedelijk de doorslag geven.

Poll: Had Genk Dessers vorig seizoen meer kansen moeten geven?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord  I  Marseille

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022