Enorme problemen voor Vincent Kompany bij Anderlecht: "Stop er dan mee"

Enorme problemen voor Vincent Kompany bij Anderlecht:
Vrijdag 29 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Anderlecht zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De verloren bekerfinale tegen AA Gent hakte er serieus in en de derde nederlaag van het seizoen tegen stadsrivaal Union hielp niet. Zondag moet er gewonnen worden van Club Brugge.

De laatste drie wedstrijden doen het slechtste vermoeden. "Het was echt heel slecht tegen Union en daarvoor tegen KV Kortrijk ook al. Vincie wil op zijn City's spelen maar heeft daar helemaal de spelers niet voor", zei Johan Boskamp bij Het Laatste Nieuws.

Niet alleen de manier waarop paars-wit speelt, maar ook de wissels die de Anderlecht-coach doorvoert, doen de wenkbrauwen fronsen bij Boskamp. "Ook dat wisselen van Zirkzee na een uur altijd", zei hij. "Dat is Pep Guardiola kopiëren. Alleen heeft Pep een veel ruimere en vooral betere selectie, dus stop daar gewoon mee."

Er wordt meer en meer getwijfeld aan Vincent Kompany. Door de fans en het bestuur, maar ook door de analisten. "Kompany heeft de tijd gekregen, maar je ziet dat zijn positie nu in gevaar aan het komen is. Het kan nooit blijven duren voor een trainer", sloot de Nederlander af.

Poll: Denk je dat Kompany volgend seizoen nog coach is bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Union  I  Club Brugge  I  KV Kortrijk

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022