'Vincent Kompany kan amper geloven wat hem overkomt in aanloop naar Club'

'Vincent Kompany kan amper geloven wat hem overkomt in aanloop naar Club'
Donderdag 28 april 2022 - 18:30   I   door Redactie

Anderlecht kreeg enkele klappen op korte tijd te verwerken. Ze verloren de bekerfinale van AA Gent en kregen voor de derde keer dit seizoen een nederlaag aangesmeerd door Union. Daarnaast kan Vincent Kompany niet rekenen op een volledig fitte kern.

Yari Verschaeren werd tegen Union geblesseerd naar de kant gehaald en Sergio Gómez was er zelfs helemaal niet bij door een blessure. Er wordt wel verwacht dat beide basisspelers tijdig fit zullen geraken voor de kraker tegen Club Brugge. Maar dat betekent niet dat Vincent Kompany geen kopzorgen heeft.

Want volgens La Dernière Heure moet hij dit seizoen niet meer rekenen op Zeno Debast. Hij viel begin maart uit met een voetblessure en het blijkt dan toch erger dan verwacht. Hij liet nochtans een goede indruk na bij zijn debuut en de daaropvolgende basisplaatsen.

Enorm slecht nieuws dus voor Kompany, want het duo Hoedt-Magallan zag er tegen Union allesbehalve goed uit. Delcroix en Lissens zijn ook nog steeds geblesseerd, dus centraal in de verdediging mag er nu niets meer mislopen. Anders moet de Anderlecht-coach serieus beginnen puzzelen.

Poll: Zit Anderlecht met een probleem als Hoedt of Magallan uitvalt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Union

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024