'Charles De Ketelaere deelt bij Club Brugge pijnlijke tik uit aan Noa Lang'

'Charles De Ketelaere deelt bij Club Brugge pijnlijke tik uit aan Noa Lang'
Donderdag 28 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Heel Club Brugge focust zich momenteel op de titelstrijd. Blauw-zwart won - net als Union - zijn eerste wedstrijd van de play-offs. Ondertussen zijn ze ook al bezig met volgend seizoen.

Want heel wat sterkhouders zullen de deur achter zich dichttrekken. Noa Lang is bezig aan zijn laatste seizoen en er wordt stevig aan de mouw van Charles De Ketelaere getrokken. Lang werd een hele tijd gelinkt aan de Italiaanse topclub Milan, maar de kans is groot dat hij die droomtransfer mag vergeten.

Milan is namelijk aan het onderhandelen over een overname met Investcorp, een investeringsfonds uit Bahrein. Als het zover komt, zouden ze onmiddellijk 300 miljoen euro ter beschikking stellen voor transfers. Dan kunnen ze hun focus uiteraard verleggen naar duurdere targets.

Volgens Tuttosport heeft Milan daarom zijn pijlen gericht op Riyad Mahrez (Manchester City), Marco Asensio (Real Madrid), Domenico Berardi (Sassuolo) en Charles De Ketelaere. Over Noa Lang wordt zelfs niet meer gesproken. Een pijnlijke wending voor de Nederlander.

Poll: Zou Milan een mooie club zijn voor Charles De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Milan  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Sassuolo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024