'Vier opmerkelijke kandidaat-trainers voor KV Mechelen na vertrek Vrancken'

'Vier opmerkelijke kandidaat-trainers voor KV Mechelen na vertrek Vrancken'
Woensdag 27 april 2022 - 18:00   I   door Redactie

Er zit opnieuw een ware trainerscarrousel aan te komen volgende zomer. Met als één van de belangrijkste wissels de vervanging van Wouter Vrancken bij KV Mechelen.

Want hoewel het vertrek van hun huidige hoofdtrainer nog niet officieel is, gaat iedereen er toch van uit dat het een afscheid zal worden. En dus moet Malinwa zich buigen over een mogelijke vervanger. Het Nieuwsblad maakte al eens de oefening.

De krant weet dat KV Mechelen zijn zoektocht gaat volmaken binnen het opgestelde profiel van een 'jonge Belgische coach'. En er worden ook namen genoemd. Zo is er in de eerste plaats Wim De Decker, die vrij is na zijn passage bij MSK Deinze. 

In dezelfde rij vallen ook de namen van Jonas Ivens, de huidige T2 van Philippe Clement bij AS Monaco en Carl Hoefkens, de huidige assistent van Schreuder bij Club Brugge. En tot slot Mbaye Leye, wiens entourage hoopt dat KV Mechelen aan hem denkt.

Poll: Welke van de vier trainers zou jij het liefst naar KV Mechelen zien komen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022