'Zinho Vanheusden kan spectaculaire terugkeer naar Belgische topclub maken'

'Zinho Vanheusden kan spectaculaire terugkeer naar Belgische topclub maken'
Woensdag 27 april 2022 - 16:00   I   door Redactie

Net als elk jaar zal de Jupiler Pro League er na de zomertransferperiode weer helemaal anders uitzien. Met zoals steeds enkele verrassende namen die terugkeren.

En de kans dat Zinho Vanheusden daar bij zal zitten is vrij groot. De centrale verdediger zag zijn seizoen bij Genoa, aan wie hij uitgeleend werd door moederclub Inter, grotendeels de mist ingaan door een blessure en zou ook volgend seizoen verhuurd worden.

Vanwege zijn link met Genoa, dat sinds kort dezelfde eigenaars heeft als Standard, wordt hij opnieuw met de Rouches in verband gebracht. "Vanheusden zegt bij voorbaat zeker geen 'neen' tegen een (tijdelijke) terugkeer naar Luik, maar zal de voorbereiding aanvatten bij Inter", stelt Het Laatste Nieuws.

Maar in makelaarskringen klinkt het dat nog andere Belgische topclubs op een terugkeer van Zinho Vanheusden azen. Niet verwonderlijk, want als de Rode Duivel fit is, is hij sowieso een meerwaarde. Afwachten welke richting het komende zomer zal uitgaan.

Poll: Vind jij Vanheusden een meerwaarde voor een Belgische topclub?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Inter  I  Genoa

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024