Wesley Sonck wil niets meer horen over dochter Amy: "Zoals in een sm-club"

Wesley Sonck wil niets meer horen over dochter Amy:
Woensdag 27 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Wesley Sonck zal altijd een bekende figuur blijven in de media. Is het niet door zelf op televisie te komen, dan wel door zijn dochter Amy.

Al staat Wesley nu weer meer in the picture met De Container Cup dan als co-commentator bij Eleven Sports of analist bij Extra Time. Op Play4 vormt hij voor het entertainende programma duo met comedian Pedro Elias.

Beiden komen goed overeen en kunnen vooral goed lachen met elkaar, maar er zijn toch grenzen. "Als er toch per ongeluk iets kwetsends zou worden gezegd tijdens de uitzending, dan hebben we van in het begin gezegd dat we dat aankaarten", aldus Sonck in HUMO.

Waarop Elias in het dubbelinterview reageert: "Dat is zoals in de sm-club: daar heb je een codewoord als je wilt dat het stopt. Zo doen wij dat ook. Wes heeft niet graag dat ik naar zijn dochter Amy verwijs, dus doe ik dat niet."

"Bovendien vind ik Amy-moppen een soort van comedy-doping: zo makkelijk dat het op valsspelen begint te lijken", vervolgt Elias. Het rake antwoord van Sonck: "Als hij zegt dat zijn stem schor is omdat hij de avond ervoor bij Amy op de kamer zat, dan zeg ik gewoon dat ik met zijn vrouw op stap was."

Poll: Snap je dat Wesley liever geen moppen hoort over zijn dochter?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  De Container Cup

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024