Enorme kopzorgen bij Vincent Kompany in aanloop naar Club: "Hallucinant"

Enorme kopzorgen bij Vincent Kompany in aanloop naar Club:
Dinsdag 26 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie was het feest bij Anderlecht. Dankzij de overwinning tegen KV Kortrijk mochten ze zich opmaken voor zes topwedstrijden in de Champions' play-offs. Twee weken later ziet het er plots een pak minder rooskleurig uit bij paars-wit.

In één week tijd verloor Anderlecht de bekerfinale van AA Gent en de eerste wedstrijd van de play-offs van Union. Door de nederlaag tegen de stadsrivaal zullen ze nu met Antwerp moeten strijden voor de derde plaats. Of daar heeft het toch alle schijn van.

De hele ploeg faalde zondag tegen Union, maar de Waalse commentator/analist Pascal Scimé vond vooral de defensie een slechte beurt maken. "Je trainer is één van de beste verdedigers van de laatste dertig jaar", verwees hij bij RTBF eerst nog naar Vincent Kompany.

"Als hij de doelpunten gaat terug bekijken die zijn ploeg heeft geslikt ... het is hallucinant van naïviteit", ging hij verder. "De derde treffer van de Unionisten is gewoon lachwekkend hoe Anderlecht deze tegen krijgt. Nu moeten de spelers mekaar in de ogen kijken. Volgende week speelt Anderlecht voor zijn hele seizoen", sloot hij af.

Poll: Maakt Anderlecht kans op de drie punten tegen Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KV Kortrijk  I  Union  I  AA Gent  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024