'Club baalt: JPL-smaakmaker wordt weggekaapt door verrassende concurrent'

'Club baalt: JPL-smaakmaker wordt weggekaapt door verrassende concurrent'
Maandag 25 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze nu al hard aan het werk om versterkingen voor volgend seizoen binnen te halen. Maar niet elke poging lukt.

En dat lijkt nu ook het geval te gaan worden bij Ilias Sebaoui. De 20-jarige smaakmaker van Beerschot staat al langer op de verlanglijst van blauw-zwart en de Bruggelingen willen ook doordrukken, maar ze worden de loef afgestoken door... KV Mechelen.

De Gazet van Antwerpen meldt dat er eind maart al een eerste onderhoud was tussen de familie Sebaoui en sportief directeur Tom Caluwé. "Beide partijen zaten onlangs een tweede keer samen en bevestigden hun wederzijdse interesse in een eventuele samenwerking."

De krant weet verder dat ondanks de vleiende interesse van Club Brugge concurrent Malinwa wel meer dan een streepje voor zou hebben. Omdat bij KV Mechelen de kansen van de aanvallende middenvelder op speelgelegenheid natuurlijk wel een stuk groter zijn.

Ná de play-offs

"Wellicht wordt de knoop pas doorgehakt na de play-offs", wordt er besloten. "Sebaoui ligt nog tot 2025 onder contract op het Kiel, maar het is voorlopig onduidelijk of ze daar willen meewerken aan een transfer." Al zal de financiële nood van Beerschot wil meespelen.

Poll: Waar denk je dat Sebaoui zich het best kan ontwikkelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Beerschot  I  KV Mechelen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024