Felle Francky Dury heeft het over complottheorie in titelstrijd: "Vieze smaak"

Felle Francky Dury heeft het over complottheorie in titelstrijd:
Vrijdag 22 april 2022 - 21:00   I   door Redactie

Als alles volgens wens verloopt zien we Francky Dury volgend seizoen opnieuw als trainer in de Jupiler Pro League.

Als het van hem afhangt bij een club die mee kan strijden voor de titel, want dat is de enige prijs die hij in België niet won. Al was hij er in 2013 met Zulte Waregem héél dicht bij. Maar die verloor hij naar eigen zeggen door een 'complot' en achter die uitspraak staat hij nog altijd.

"Die titel heb ik toen verloren door twee buitenspelgoals van Standard", aldus een felle Dury in HUMO. "Wij stonden 3-1 voor, maar plots stond het 3-4, na twee buitenspelgoals die iedereen had gezien. Mocht er toen een VAR hebben bestaan, was Zulte Waregem en niet Anderlecht kampioen."

"Peter Vandenbempt heeft me toen geprezen omdat ik als een gentleman gereageerd had. Tof, maar ik was wel geen kampioen!" Om te besluiten: "Natuurlijk moeten we niet te gauw van complotten gewagen. Maar als ik jaren later over 'Propere Handen' lees, zit ik toch met een vieze smaak in de mond."

Poll: Geloof jij dat er toen meer aan de hand was?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022