Stunt in de maak? Hein Vanhaezebrouck doet geheimzinnig over Club Brugge

Stunt in de maak? Hein Vanhaezebrouck doet geheimzinnig over Club Brugge
Vrijdag 22 april 2022 - 20:15   I   door Redactie

De soap rond het aflopende contract van Hein Vanhaezebrouck blijft maar duren. En wordt nu ook gevuld met enkele intriges. Waaronder één met Club Brugge.

En Vanhaezebrouck zelf blijft zijn hoofdrol perfect vertolken. In die zin dat hij de speculaties blijft voeden, bewust of onbewust. Dat bleek nog eens op zijn persconferentie vrijdag in aanloop naar de opener tegen KRC Genk zondag.

Op een vraag over de geruchtenmolen die hem na Antwerp nu ook aan Club Brugge linkt, antwoordde hij eerst terughoudend. "We moeten ons niet teveel inlaten met al de dingen die rondgeslingerd worden", noteerde Het Laatste Nieuws. "Als het moment daar is, zal iedereen wel horen wat de beslissing is."

En toen hem de heel concrete vraag gesteld werd of hij al gecontacteerd geweest is door andere clubs, kwam het volgende antwoord: "Ik ga daar geen antwoord op geven, omdat ook dat niet moet gecommuniceerd worden als daar geen gevolg aan gegeven wordt."

Gepraat?

Dat kan uiteraard op verschillende manieren geïnterpreteerd worden, maar het ziet er toch naar uit dat de AA Gent-trainer gecontacteerd is en/of gepraat heeft met andere clubs. Als dat dan Antwerp of Club Brugge is of allebei zal nog moeten blijken.

Poll: Met welke club denk jij dat Vanhaezebrouck al contact gehad heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024