Radja Nainggolan zet Paul Gheysens plots serieus op zijn plaats bij Antwerp

Radja Nainggolan zet Paul Gheysens plots serieus op zijn plaats bij Antwerp
Vrijdag 22 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Antwerp verzekerde zich van een plaats in de top vier, maar eindigen op de derde of vierde plaats lijkt het hoogst haalbare. Al weet je in voetbal natuurlijk nooit.

Paul Gheysens investeerde afgelopen zomer heel wat miljoenen om de ploeg te versterken. De Antwerp-voorzitter hoopte daarmee volop mee te doen in de titelstrijd en dat is toch niet helemaal gelukt. Daarom is de stoel van Brian Priske ook al een hele tijd aan het wankelen.

Radja Nainggolan vindt dat zijn voorzitter eerst naar zichzelf moet kijken. "De voorzitter droomt van de titel, maar je moet realistisch zijn", zei de ex-Rode Duivel bij La Dernière Heure. "Op papier zijn er vijf teams met een betere kern dan die van ons: Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en ik tel daar ook Union bij."

"Toch staat we bij de vier eersten. Ik vind dus dat het seizoen van Antwerp al geslaagd is", ging hij verder. Het voetbal dat ze op de mat leggen, wordt vaak bekritiseerd. "Ze zeggen dat wij antivoetbal spelen. Of we het verdienen, dat maakt mij niet uit. We zitten in de Champions' play-offs en we gaan er alles aan doen om te verrassen", sloot hij af.

Poll: Denk je dat Brian Priske volgend seizoen nog trainer is bij Antwerp?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024