'Dries Mertens en Kat Kerkhofs worden omvergeblazen door verrassend nieuws'

'Dries Mertens en Kat Kerkhofs worden omvergeblazen door verrassend nieuws'
Vrijdag 22 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Dries Mertens weet nog steeds niet waar hij volgend seizoen aan de slag gaat. Samen met Kat Kerkhofs hoopt hij op een verlengd verblijf bij Napoli, maar de laatste maanden zag hij de kansen daarop serieus slinken.

Verschillende clubs volgen zijn dossier op de voet, maar volgens Corriere dello Sport overweegt voorzitter Aurelio De Laurentiis nu om hem toch nog een nieuw contract van één jaar te geven. Dat heeft grotendeels te maken met het feit dat de fans hem graag nog wat langer in het Napoli-shirt zouden zien spelen.

Dat Mertens zelf graag langer bij Napoli zou blijven, stak hij nooit onder banken of stoelen. Het financiële aspect deert hem niet en dat komt goed uit, want als hij een nieuw contract aangeboden krijgt, zal hij water bij de wijn moeten doen. Volgens de krant zou hij zelfs akkoord gaan met een salaris van 1,2 miljoen euro per jaar of minder.

Het zou een serieuze verlaging zijn, want momenteel verdient de Rode Duivel maar liefst vier en een half miljoen euro per jaar. Afwachten of De Laurentiis hem ook effectief een nieuw contract zal aanbieden. Dries en Kat wachten vol ongeduld af.

Poll: Denk je dat Napoli Mertens nog een nieuw contract zal aanbieden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Napoli

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024