'Noa Lang moet opeens definitief streep trekken door gedroomde knaltransfer'

'Noa Lang moet opeens definitief streep trekken door gedroomde knaltransfer'
Dinsdag 19 april 2022 - 21:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert weet wat hem te doen staat de komende maanden. Enkele sterkhouders zijn immers op weg naar de uitgang. Noa Lang hoopt zo al een hele tijd op een absolute knaltransfer.

Milan leek lange tijd zijn volgende club te worden, maar het ziet ernaar uit dat de Nederlander een overstap naar de Italiaanse topclub op zijn buik mag schrijven. Milan onderhandelt momenteel met Intercorps, een investeringsfonds uit Bahrein. Als de deal afgerond wordt zoals verwacht, zal er stevig geïnvesteerd worden.

Er zou één miljard euro gemoeid zijn met de overname en Intercorps zou daarna meteen 300 miljoen euro willen vrijmaken voor versterkingen. Noa Lang was voornamelijk een toptarget bij de Italianen door het gebrek aan financiële middelen.

Als de investering er komt, zal Milan zijn vizier richten op spelers vanuit Europese topcompetities. Volgens La Gazetta dello Sport zouden andere spelers dan dus de voorkeur krijgen. Onder anderen Domenico Berardi (Sassuolo), Christopher Nkunku (RB Leipzig), Raheem Sterling (Manchester City) en Marco Asensio (Real Madrid) doen de ronde.

Poll: Bestaat de kans dat Noa Lang ook volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Sassuolo  I  RB Leipzig  I  Manchester City  I  Real Madrid

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022