Kompany spreekt zich verrassend uit na bekerverlies: "We zullen wel zien..."

Kompany spreekt zich verrassend uit na bekerverlies:
Maandag 18 april 2022 - 19:00   I   door Redactie

Bij een bekerfinale heb je naast winnaars ook altijd verliezers. En deze keer zat Vincent Kompany in het verliezende kamp.

Maar het moet gezegd, daar was weinig van te merken achteraf. Kompany hield zich in eerste instantie bezig met het troosten van zijn spelers en gedroeg zich erg waardig in het verlies. "Schade door deze nederlaag? Neen, niets. No way."

"Ik ben vooral teleurgesteld voor de jongens", vervolgde hij bij Sporza. "Ik kan het naast me leggen. We hebben er alles aan gedaan. Strafschoppen... is de hardste manier. Voor hetzelfde geld zaten we nu aan de andere kant."

"Ik heb tegen de jongens gezegd dat ze een mentaal beeld moeten nemen van dit moment. En dit moet ons de motivatie geven om de ploeg te worden die wel de prijzen in de lucht steekt. Ik heb niet het gevoel dat ik hier als een verliezer sta."

Brandstof

Omdat de trainer vindt dat hier veel lessen kunnen worden uitgehaald worden. "Dit is brandstof. Ik heb ook niet het gevoel dat dit mijn enige finale gaat zijn. Ik heb goesting om er morgen alweer in te vliegen."

En vervolgens sloot hij af met een serieuze waarschuwing richting de tegenstanders in play-off 1. "Ik wil geen gezever. Gewoon werken. En dan zullen we wel zien wie het laatste zal lachen." De strijder in Kompany is alweer opgestaan.

Poll: Denk je dat Anderlecht hier motivatie uit kan halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024