'Mannaert wrijft zich in de handen en doet gouden zaak met duur toptarget'

'Mannaert wrijft zich in de handen en doet gouden zaak met duur toptarget'
Vrijdag 15 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert gaat een drukke zomer tegemoet bij Club Brugge. Heel wat sterkhouders zijn op weg naar de uitgang en dus moeten er ook spelers aangetrokken worden. Ze onderzoeken verschillende pistes, maar één daarvan is wel heel concreet.

Zo ziet het ernaar uit dat de 19-jarige linksachter Bjorn Meijer van FC Groningen naar Club Brugge zal trekken. Er zou zo'n zes miljoen euro mee gemoeid zijn, maar volgens verslaggever Merijn Slagter gaat Vincent Mannaert daar een gouden zaak mee doen.

"Hij vinkt eigenlijk alle vakjes van een moderne verdediger af", zei hij bij Het Belang van Limburg. "Hij is fysiek enorm sterk en kan de hele flank bestrijken. Maar ook zijn voetballende kwaliteiten zijn uitstekend, én het is een goede kopper. Bjorn is enorm zelfkritisch en zal niet snel zweven."

Talent is uiteraard nodig om het te maken, maar mentaliteit en doorzettingsvermogen zien ze even graag bij Club Brugge. "Zijn mentaliteit is enorm goed. Dat heeft hij bewezen toen hij maandenlang van de radar verdween: toen is hij rustig gebleven", besloot Slagter.

Poll: Denk je dat Meijer het zal maken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024