'Duivels Courtois en Hazard lachen in hun vuistje na verwoestende kritiek'

'Duivels Courtois en Hazard lachen in hun vuistje na verwoestende kritiek'
Vrijdag 15 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois speelt het seizoen van zijn leven, terwijl Hazard er één beleeft om snel te vergeten. Real Madrid staat wel op kop in de Spaanse competitie en stootte door naar de halve finale van de Champions League. Voor Barcelona is het heel wat minder dit seizoen.

Barça pakte 21 op 21 in de competitie en rukte zo op naar de tweede plaats in het klassement. In Europa gaat het een pak minder, want donderdag werden de troepen van Xavi uitgeschakeld in de Europa League. Na de 1-1 in Frankfurt werd het 2-3 in Camp Nou.

Een kleine maand geleden vernederde Barcelona aartsrivaal Real Madrid nog met 0-4. Toen kreeg de Koninklijke heel wat kritiek, maar nu krijgen de Blaugrana de volle laag. "Het was allemaal een ramp", schreef SPORT. "Het was een nachtmerrie. Een pijnlijk afscheid van Europa met een team dat niet opgewassen was tegen de taak op het veld."

"Een van de treurigste nachten in de geschiedenis van Camp Nou", stelde Mundo Deportivo. "Het imago van de club is beschadigd na deze ineenstorting. Een fiasco, zonder thuisvoordeel", schreven ze tot slot bij El Pais. Real Madrid ziet het graag gebeuren. Des te meer omdat het een serieuze deuk in het vertrouwen kan geven.

Poll: Had jij verwacht dat Barcelona uitgeschakeld zou worden door Eintracht Frankfurt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Eintracht Frankfurt

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022