'Bijzonder slecht nieuws voor Union in play-offs, Club Brugge kan profiteren'

'Bijzonder slecht nieuws voor Union in play-offs, Club Brugge kan profiteren'
Maandag 11 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

De reguliere competitie zit erop, het is nu aftellen naar de start van de play-offs. En zoals het er nu naar uitziet wordt het opnieuw enorm spannend. Of toch niet?

Bij De Witte Duivel denken ze alleszins het tweede. Sportjournalist François Colin acht de kans dat Union met de titel aan de haal gaat bijzonder klein. "De dertig wedstrijden op het hoogste niveau hebben er stevig ingehakt bij de promovendus."

Dat zelfs tegen het veroordeelde Beerschot niet gescoord kon worden, ondanks de terugkeer van Dante Vanzeir, vindt Colin een teken aan de wand: "Union had wat pech, miste kansen en werd een strafschop onthouden, maar het wordt in de eindronde harken."

En dan is er ook nog het mentale aspect waar er twijfels over zijn. "Een Europees ticket hebben de Brusselaars al op zak en het is zeer de vraag of het team van Felice Mazzu zich nog eens kan opladen voor zes topduels." Afwachten maar.

Poll: Denk jij dat het op is bij Union?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022