Horrorscenario dreigt voor Anderlecht na nog maar eens een zware opdoffer

Horrorscenario dreigt voor Anderlecht na nog maar eens een zware opdoffer
Maandag 11 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Dolblij was Anderlecht zondag met de kwalificatie voor play-off 1 zondag, maar eigenlijk wil paars-wit met de beker vooral een prijs pakken.

Alleen zal het daarvoor wel op zijn best moeten zijn tegen een AA Gent dat sowieso zal uit zijn op revanche. Maar net daar wringt het schoentje. Want na eerder al Ashimeru en Verschaeren is nu nog een derde sterkhouder uitgevallen.

In de match op KV Kortrijk ging het een kwartier voor tijd na het nemen van een vrije trap immers grondig mis voor Sergio Gomez. Hij ging kreunend tegen de grond en deed onmiddellijk teken dat hij gewisseld moest worden.

Even werd gedacht dat de Spanjaard opnieuw last had van de lies, maar volgens Vincent Kompany zou het om een ander probleem gaan. Waar de Anderlecht-trainer evenwel niet verder wilde op ingaan.

Overbelasting

"Die jongen heeft super veel wedstrijden gespeeld", aldus Kompany. "In deze fase van de competitie is overbelasting niet abnormaal. Hopelijk hebben we hem terug voor de finale, maar dat kan ik nu nog niet zeggen."

"Net zoals ik dat niet voor Yari Verschaeren en Majeed Ashimeru kan zeggen", sloot hij af. Anderlecht zal er alles aan doen om het trio klaar te stomen, maar evengoed mislukt dat. En dat zou een sportieve ramp betekenen voor de bekerfinale.

Poll: Welke speler zou het meest gemist worden volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  AA Gent  I  OHL

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023