Unibet Experts blikken vooruit: "Dát is een serieuze domper voor Anderlecht"

Unibet Experts blikken vooruit:
Vrijdag 08 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

We zijn toe aan de laatste speeldag van de reguliere competitie. Wie pakt het laatste ticket voor de Champions' play-offs? De Unibet Experts blikken vooruit op het cruciale duel tussen KV Kortrijk en Anderlecht.

Expert Rodrigo verwacht veel doelpunten. "In acht van de laatste negen onderlinge duels vielen er heel veel goals. Minstens drie per wedstrijd", haalde hij de statistieken boven. "Anderlecht is volgens mij ook gewoon in staat om die goals te maken."

Anderlecht kan maar best winnen in het Guldensporenstadion en Rodrigo denkt ook dat dat zal gebeuren. "Ze missen wel Verschaeren. Dat is wel een domper voor Anderlecht", stelde hij. "Toch zie ik Anderlecht in staat om te winnen. Kortrijk heeft ook al vijf keer op rij verloren."

Toch verwacht Rodrigo dat de Kerels ook een goaltje zullen meepikken. Dat is althans wat de geschiedenis ons leert. "Ze staan wel altijd garant voor een goaltje thuis. In twaalf van de zestien thuiswedstrijden konden ze er eentje maken", zei hij.

Conclusie

"Het is een ongelooflijk moeilijke verplaatsing. Ik verwacht een heel leuke wedstrijd. Laat het maar snel zondag zijn. Mijn conclusie is dat Anderlecht zal winnen", sloot Rodrigo af. Bij Unibet aan een mooie notering van 1,65.

Bekijk de volledige aflevering hieronder

Poll: Denk jij dat Anderlecht zal winnen tegen Kortrijk?

TAGS  I  Unibet Experts  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024