Thibaut Courtois heeft het gehad en bijt fel terug naar Chelsea-supporters

Thibaut Courtois heeft het gehad en bijt fel terug naar Chelsea-supporters
Donderdag 07 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

Real Madrid staat met één been in de halve finale van de Champions League. Woensdag won de Koninklijke met 1-3 op het veld van Chelsea. Karim Benzema scoorde een hattrick, terwijl Thibaut Courtois weer enkele prima reddingen uit zijn mouw schudde.

Het waren nochtans niet de ideale omstandigheden voor de Rode Duivel. Hij keerde terug naar Stamford Bridge waar hij vier jaar tussen de palen stond. Daarna maakte hij de overstap naar Real Madrid. De Chelsea-fans hebben hem dat duidelijk nog niet vergeven.

Hij werd dan ook getrakteerd op een striemend fluitconcert en kreeg de hele wedstrijd boegeroep over zich heen. Na de wedstrijd reageerde hij op de acties van de fans. "Het is jammer", citeert Het Laatste Nieuws. "Ik heb hier tenslotte vier jaar gespeeld en ben twee keer kampioen geworden."

"Maar het kan me niet schelen. Het zijn mensen die nu schelden, maar later foto’s vragen op straat", sneerde de Rode Duivel. Hij kwam ook nog even terug op zijn transfer. "Ik heb die keuze gemaakt omdat ik twee kinderen in Madrid heb. Dat was de belangrijkste reden om terug te keren naar Spanje", reageerde hij nog.

Gelukkig

Het was niet alleen zijn familie die hem de knoop deed doorhakken. "Daarnaast was ik ook al fan van Real Madrid toen ik zelf nog een kind was", ging hij verder. "Ik ben nu een gelukkig man. Ik zie mijn gezin bijna elke dag en dat is het mooiste wat ik kan hebben."

Poll: Snap jij dat de Chelsea-fans hem zo op de korrel namen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024