'Vincent Kompany bibbert na dramatisch nieuws over absolute sterkhouder'

'Vincent Kompany bibbert na dramatisch nieuws over absolute sterkhouder'
Donderdag 07 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht deed op de voorlaatste speeldag een goede zaak door te winnen van Charleroi. AA Gent speelde slechts gelijk tegen Cercle Brugge, waardoor de Buffalo's hun vierde plaats verloren aan paars-wit.

Wie het laatste ticket voor de Champions' Play-Offs bemachtigt, hangt allemaal af van de laatste speeldag. Gent moet sowieso winnen van OHL om nog kans te maken. In dat geval moet Anderlecht ook winnen van KV Kortrijk. Anders doen de Buffalo's opnieuw haasje-over.

In aanloop naar die belangrijke laatste speeldag zit Vincent Kompany met kopzorgen. Yari Verschaeren viel geblesseerd uit tegen de Carolo's en volgens La Dernière Heure geraakt hij niet tijdig fit voor het cruciale duel tegen Kortrijk. Dat zou een serieuze domper zijn voor paars-wit.

Kompany kan dan kiezen voor El Hadj, maar hij overtuigde opnieuw niet bij zijn invalbeurt tegen Charleroi. Ook Francis Amuzu is een mogelijkheid, maar hij viel ook al geregeld door de mand. Benieuwd wie een basisplaats zal krijgen van Vince the Prince.

Poll: Denk je dat Anderlecht zonder Verschaeren zal winnen van Kortrijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  AA Gent  I  Cercle Brugge  I  KV Kortrijk  I  OHL

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024