'Anderlecht wil iedereen verrassen in bekerfinale en werkt keihard aan mirakel'

'Anderlecht wil iedereen verrassen in bekerfinale en werkt keihard aan mirakel'
Woensdag 06 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht is het aftellen. In de eerste plaats naar de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op KV Kortrijk komende zondag, maar misschien nog meer naar de bekerfinale.

Uiteraard is de partij op KV Kortrijk belangrijk, want zonder winst waarschijnlijk ook geen play-off 1, maar stiekem - en al veel langer dan vandaag - kijken de Brusselaars uit naar maandag 18 april wanneer... de bekerfinale tegen AA Gent afgewerkt wordt. 

Omdat de eerste trofee in lange tijd kan gepakt worden. En een prijs kan heel de club een mentale boost geven om eindelijk die plaats aan de top opnieuw in te nemen. Maar om dat te bewerkstelligen staat het best op zijn sterkst.

En dat betekent sinds een paar maanden mét Majeed Ashimeru. De Ghanees ontpopte zich tot de missing link op het middenveld en stuwde paars-wit mee naar uitstekende resultaten. Dat hij twee weken geleden uitviel was dan ook een sportieve ramp.

Enkelblessure

En ook tegen KV Kortrijk zal hij er door zijn enkelblessure zoals gevreesd niet bij zijn. Het Nieuwsblad weet dat Anderlecht en de speler op dit moment keihard werken om hem miraculeus klaar te stomen voor de beker­finale en daarna voor de play-offs. 

Poll: Denk je dat Ashimeru fit zal raken voor de bekerfinale?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024