Eden Hazard met verstomming geslagen: "Fans zullen er spijt van krijgen"

Eden Hazard met verstomming geslagen:
Dinsdag 05 april 2022 - 22:00   I   door Redactie

Eden Hazard beleeft een rotseizoen bij Real Madrid. Hij komt amper van de bank, maar is desondanks wel gelukkig in de Spaanse hoofdstad. Dat geldt niet voor iedereen.

Gareth Bale werd in 2013 voor een slordige 100 miljoen euro weggeplukt bij Tottenham. Hij kreeg de laatste jaren minder en minder kansen en dus werd hij opnieuw verhuurd aan de Spurs in 2020. Sinds vorig jaar zit hij terug op de bank bij de Koninklijke.

De fans zijn al langer niet tevreden over de Welshman. Hij zou golf en nationaal voetbal boven Real Madrid verkiezen en dat kan er bij hen niet in. In de zomer loopt zijn contract af en kan hij transfervrij de club verlaten. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett haalde in de Spaanse media uit naar de fans.

"Bale hoeft de fans niets te bewijzen. Hij heeft niets verkeerd gedaan", zei Barnett bij Deportes Cuatro. "Hij is een rustige jongen die niet met de pers wil praten, maar gewoon wil voetballen. Waarvoor moet hij zich verantwoorden?"

Spijt

"In de komende twintig jaar zullen de fans zien hoe goed Bale was, en ze zullen er spijt van krijgen. Hij verdient een groots afscheid van de club, Florentino Pérez heeft hem altijd gesteund", sloot hij af. Hopelijk voor Eden Hazard loopt het voor hem anders af bij Real Madrid.

Poll: Denk je dat Eden Hazard nog zal slagen bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024