Antwerp krijgt zware mokerslag te verwerken in aanloop naar play-offs

Antwerp krijgt zware mokerslag te verwerken in aanloop naar play-offs
Maandag 04 april 2022 - 22:00   I   door Redactie

De Great Old is sinds zondag zeker van zijn plek in de Champions' Play-Offs. Ze spelen momenteel misschien wel het minst aantrekkelijke voetbal van de top vier, maar ze pakken wel punten. Daarvoor rekent het op enkele stevige sterkhouders.

Birger Verstraete is zo'n speler die nooit zijn voet terugtrekt. Dat zorgt er uiteraard ook voor dat hij meer kaarten krijgt dan iemand anders. Tegen OHL kreeg hij al zijn tiende gele kaart van het seizoen. Daardoor mist hij de komende wedstrijd tegen Cercle Brugge én de eerste wedstrijd van de play-offs.

Een serieuze aderlating voor de Great Old, want Verstraete is een absolute sterkhouder én leider op het veld. Voorzitter Paul Gheysens wil geen bijrol spelen in de titelstrijd en dus kunnen de troepen van Brian Priske zich geen puntenverlies veroorloven.

Daarnaast zal Brian Priske ook niet kunnen rekenen op Aurélio Buta. Hij pakte tegen OHL zijn vijfde gele kaart van het seizoen en moet één wedstrijd missen. Het zal dus puzzelen worden voor de Deense coach.

Poll: Wordt Birger Verstraete genoeg bestraft voor zijn overtredingen?

TAGS  I  Antwerp  I  OHL  I  Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024