'Verrassende wending in transferdossier van gegeerde Eden Hazard'

'Verrassende wending in transferdossier van gegeerde Eden Hazard'
Zaterdag 02 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Eden Hazard zit meer op de bank dan hem lief is en het zal nog even duren voor hij minuten kan maken. Hij werd immers geopereerd en is vermoedelijk uit voor de rest van het seizoen. Zijn situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden door verschillende clubs.

Ex-clubs Lille en Chelsea zagen een (tijdelijke) terugkeer wel zitten, maar ook Milan werd recent genoemd als mogelijke bestemming. De kans dat we de Rode Duivel binnenkort in San Siro te zien krijgen is echter bijzonder klein.

Dat is toch wat de Italiaanse schrijver/journalist Paolo Bargiggia beweert. Milan zou zelfs helemaal geen interesse hebben in de 31-jarige blessuregevoelige winger. De Italiaanse topclub wil vooral jonge spelers aantrekken en denken daarbij onder andere aan Charles De Ketelaere en Noa Lang.

Het ziet er dus naar uit dat Hazard ook volgend seizoen gewoon aantreedt bij de Koninklijke. Al hoopt hij natuurlijk dat hij dan meer minuten krijgt dan dit seizoen. Hij heeft er nog een contract tot medio 2024 en voorzitter Florentino Pérez sprak eerder nog het vertrouwen uit in onze landgenoot.

Poll: Kan Eden Hazard best zo snel mogelijk vertrekken bij Real Madrid?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Lille  I  Chelsea  I  Milan

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024