'Rode Duivel zorgt voor absolute knaltransfer van Charles De Ketelaere'

'Rode Duivel zorgt voor absolute knaltransfer van Charles De Ketelaere'
Donderdag 31 maart 2022 - 22:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere lijkt helemaal klaar voor een stap hogerop. Zelf sluit hij een extra jaar bij Club Brugge niet uit, maar de Europese topclubs staan wel in de rij om hem binnen te halen.

De concrete interesse van Leicester City was al langer bekend. Zij zouden zelfs een bod van 39 miljoen euro voorbereiden. Volgens TeamTalk willen ze er alles aan doen om het goudhaantje van Club Brugge binnen te halen. Niet alleen om zijn intrinsieke kwaliteiten, maar ook voor Youri Tielemans.

Het contract van Tielemans loopt volgend jaar af en hij lijkt niet van plan om het te verlengen. Dat heeft voornamelijk te maken met het missen van Champions League-voetbal. De Foxes staan immers op een teleurstellende tiende plaats, maar willen volgend seizoen wel meedoen voor de prijzen en zo Champions League afdwingen.

De contractverlenging van de gegeerde Wesley Fofana is een duidelijk bewijs van de ambities. Met de komst van Charles De Ketelaere willen ze Youri Tielemans helemaal overtuigen om toch nog bij te tekenen. Afwachten of ze de Rode Duivel op die manier ook effectief over de streep kunnen trekken.

Poll: Wanneer vertrekt Charles De Ketelaere bij Club Brugge?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Leicester City

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023