'Roberto Martinez schrikt zich rot en ziet supertalent mogelijk vertrekken'

'Roberto Martinez schrikt zich rot en ziet supertalent mogelijk vertrekken'
Donderdag 31 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Bondscoach Roberto Martinez is volop bezig met het WK in Qatar, maar daarnaast houdt hij ook de jeugdploegen goed in de gaten. Het zou kunnen dat België binnenkort een supertalent kwijt is.

Zo kan de 17-jarige Pierre Dwomoh nog kiezen tussen België en Ghana. De middenvelder komt momenteel uit voor Antwerp, maar speelde in het verleden al twaalf wedstrijden met de nationale jeugdploegen van België. Het ziet ernaar uit dat hij in de toekomst zal kiezen voor Ghana.

Dat is alleszins hoe het lijkt. Op zijn Instagram staat namelijk enkel de Ghanese vlag in zijn bio en toen Ghana zich kwalificeerde voor het WK stond zijn Instagram vol met boodschappen over de nationale ploeg. Daarnaast heeft de jonkie niet echt veel geduld en bij de Rode Duivels zal hij toch nog een tijdje moeten wachten op een kans.

Die kans zal hij bij Ghana vermoedelijk toch sneller krijgen. Al is de middenvelder nog maar 17 jaar. Roberto Martinez zal alleszins in gang moeten schieten als hij Dwomoh nog wil overtuigen om voor België te kiezen.

Poll: Denk jij dat Dwomoh het nog ver zal schoppen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ghana  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024