Antwerp-voorzitter Gheysens kan het amper geloven: "Het komt nooit meer goed"

Antwerp-voorzitter Gheysens kan het amper geloven:
Donderdag 31 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Bij Antwerp stomen ze zich klaar voor de laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie. Zes op zes tegen OHL en Cercle Brugge is altijd genoeg om bij de top vier te eindigen. De club kreeg de voorbije weken echter heel wat kritiek.

Dat heeft natuurlijk alles te maken met de aanstelling van Marc Overmars als nieuwe technisch directeur. Anderhalve week na zijn aanstelling blijft het een hot item in de voetbalwereld. De Nederlandse columnist Nico Dijkshoorn schreef erover in Het Nieuwsblad.

"Hij achtte zich onschendbaar, tot hij achter de perstafel zat en uw vragen moest beantwoorden", schreef de Nederlander. "Hoe kan je daar als club beter van worden, iemand contracteren die het leed van anderen totaal negeert en eigenlijk alweer op respect jaagt."

Er kwamen vooralsnog geen excuses en ook Antwerp hield de boot in eerste instantie af. "Dat er weglopende sponsors nodig waren om Antwerp een nietszeggende verklaring af te dwingen zegt alles. Foute man. Foute beslissing. Komt nooit meer goed", sloot Dijkshoorn af.

Poll: Vind jij dat de kritiek stilaan mag stoppen?

TAGS  I  Antwerp  I  OHL  I  Cercle Brugge

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024