'Verrassing van formaat: Mogelijk tóch geen droomtransfer voor Noa Lang'

'Verrassing van formaat: Mogelijk tóch geen droomtransfer voor Noa Lang'
Dinsdag 29 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Noa Lang maakt er al een hele tijd geen geheim meer van dat hij Club Brugge wil verlaten en zijn kans wil grijpen bij een Europese topclub. Milan leek over de beste papieren te bezitten.

Noa Lang zag een overstap naar de Italiaanse topclub naar eigen zeggen wel zitten. Hij ziet wel iets in het sportieve plan van coach Stefano Pioli. Milan zou zelfs al enkele informele contacten gelegd hebben met de Nederlander, maar plots zijn ze toch niet meer zo overtuigd.

Calciomercato kwam met dat nieuws op de proppen. Hij zou wel nog steeds op het verlanglijstje staan, maar prioriteit is hij helemaal niet meer. Op San Siro zouden ze plots meer geneigd zijn om Charles De Ketelaere binnen te halen.

De 21-jarige aanvaller kan verschillende posities bekleden en is sowieso polyvalenter dan Noa Lang. Het ziet er ook naar uit dat hij nog een pak meer groeimarge heeft. Dat maakt natuurlijk wel dat Club de absolute jackpot wil vangen voor zijn goudhaantje. Benieuwd welke Club-smaakmaker uiteindelijk de overstap naar San Siro zal maken.

Poll: Denk je dat Club Brugge minstens 40 miljoen euro zal krijgen voor Charles De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024