Vanaken gaat onderwerp niet uit de weg en spreekt zich uit over Anderlecht-fans

Vanaken gaat onderwerp niet uit de weg en spreekt zich uit over Anderlecht-fans
Maandag 28 maart 2022 - 17:00   I   door Redactie

Na de matige prestatie in en tegen Ierland zaterdag mag de veredelde B-selectie van de Rode Duivels dinsdag op eigen veld aantreden tegen Burkina Faso.

Al betekent op eigen veld eigenlijk op het veld van Anderlecht. Want deze keer wordt de vriendschappelijke partij in het Lotto Park afgewerkt. Voor Anderlecht-middenvelder Yari Verschaeren een cadeau, want hij speelt zo een echte thuismatch.

Voor iemand als Hans Vanaken is dat een ander verhaal. Als speler van Club Brugge komt hij immers terecht op het terrein van de aartsrivaal. Daar ging hij op de persconferentie in aanloop naar de partij iets dieper op in.

"Het doet me weinig om in Anderlecht te gaan spelen", bleeft de aanvallende middenvelder ook over dat onderwerp zijn immer coole/koele zelve. "Dat er veel Anderlecht-supporters aanwezig zullen zijn? Ik hoop dat die mensen vooral voor de Rode Duivels supporteren."

Niet de eerste keer

Dat valt inderdaad te hopen, al zou het niet de eerste keer zijn een speler als international uitgefloten wordt op het moment dat een wedstrijd met de Rode Duivels afgewerkt wordt in het stadion van een rivaliserende club.

Poll: Denk jij dat de Anderlecht-fans zich zullen gedragen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ierland  I  Burkina Faso  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023