'Mannaert en Vandenhaute gaan plots stap opzij zetten voor verrassende naam'

'Mannaert en Vandenhaute gaan plots stap opzij zetten voor verrassende naam'
Maandag 28 maart 2022 - 10:30   I   door Redactie

Het beweegt bij onze Belgische topclubs. Club Brugge wil Europees doorgroeien, Anderlecht wil opnieuw Belgische top worden. Maar er is ook nog zoiets als de Pro League.

De verzameling van profclubs is toe aan grote verandering. Na het opstappen van CEO Pierre François was er ook nood aan een nieuwe sterke man. Volgens Het Laatste Nieuws zou dat wel eens politicus Lorin Parys (45) kunnen worden, die vertrekt bij N-VA.

Op dit moment vindt er een algemene vergadering plaats van de Pro League. Daar wordt volgens de krant de kandidatuur van Parys besproken. Het zijn Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute en Club Brugge-CEO Vincent Mannaert die voorlopig met een tijdelijk mandaat de Pro League leiden.

Samen moesten zij de toekomst van het Belgisch voetbal verder uittekenen én tegelijkertijd op zoek gaan naar een nieuwe CEO. Als dat effectief Lorin Parys wordt, zetten zij vanaf eind juni een stap opzij.

Poll: Vind je het goed dat Vandenhaute en Mannaert een stap opzij zetten?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024