Charles De Ketelaere moet vrezen voor verregaande gevolgen bij Rode Duivels

Charles De Ketelaere moet vrezen voor verregaande gevolgen bij Rode Duivels
Zondag 27 maart 2022 - 19:00   I   door Redactie

Hij is zo stilaan de lieveling van heel België. Het is de hoge aaibaarheidsfactor van Charles De Ketelaere die hem boven Club Brugge doet uitstijgen.

Alleen moet hij opletten dat hij niet gaat zweven. Want daar leek het volgens sommigen wel op na zijn povere prestatie in de oefeninterland tegen Ierland. En daarmee zou hij volgens Gert Verheyen wel eens zijn eigen ruiten kunnen ingooien. 

"Je kan wel oordelen dat een oefeninterland niet tot verregaande conclusies leidt, maar als De Ketelaere mee wil naar Qatar, moet hij hier toch mee opletten", analyseert Verheyen in Het Nieuwsblad. Waarna hij ook met argumenten komt.

"Hoe hebben Origi en Januzaj ooit hun eigen ruiten ingegooid? Met een slechte wedstrijd in San Marino", haalt hij aan als voorbeeld. "Dat leek ook een niemendal, waar je geen zware conclusies uit moest trekken, maar achteraf hadden zij toch de bonen gefret."

Comfortabeler

"Het is, zelfs in een match zonder belang, altijd comfortabeler om iets te laten zien dan niets." Het is nu afwachten hoe Roberto Martinez de prestatie van De Ketelaere gaat beoordelen. En of De Ketelaere hetzelfde lot beschoren is als Origi en Januzaj.

Poll: Denk je dat De Ketelaere dezelfde weg opgaat als Origi en Januzaj?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ierland  I  Burkina Faso  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024