Eén Rode Duivel heeft boter gegeten na afknapper tegen Ierland: "Showgehalte"

Eén Rode Duivel heeft boter gegeten na afknapper tegen Ierland:
Zondag 27 maart 2022 - 16:00   I   door Redactie

We zijn de voorbije jaren zo verwend geweest door de Rode Duivels dat een mindere prestatie amper nog aanvaard wordt. Zelfs niet van een veredelde B-ploeg.

En dus kwam er behoorlijk wat kritiek van de Belgische media na Ierland. Daarbij viel het op dat één speler het wel bijzonder hard te verduren kreeg. Alexis Saelemaekers met name, die op zijn rechterflank helemaal niet uit de verf kwam.

Commentaar van Het Laatste Nieuws: "Jaagt het showgehalte steevast de hoogte in. Een foute inworp, een applaus voor de ref. Maar aanvallend te onstuimig en verdedigend niet altijd even secuur."

Ook Het Nieuwsblad was niet mals: "Werd vaak met zijn nog altijd verdedigende beperkingen geconfronteerd. De Ieren waren het gevaarlijkste aan zijn kant. Op één uitzondering na te weinig in het aanvalsspel betrokken."

SudPresse tenslotte: "Hij vertoonde tekenen van irritatie, die zich vertaalden in een matige prestatie. Zo miste hij enkele baltoetsen compleet. Aan de rust werd hij dan ook vervangen." Saelemaekers werd overigens overal gebuisd. 

Poll: Vind je de kritiek terecht?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ierland  I  Burkina Faso  I  Milan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024