Club Brugge kan het amper geloven: 'Transfer van meer dan dertig miljoen euro'

Club Brugge kan het amper geloven: 'Transfer van meer dan dertig miljoen euro'
Woensdag 16 maart 2022 - 13:45   I   door Redactie

Bij Club Brugge dromen ze ervan om volgende zomer de jackpot binnen te halen. Als het Noa lang niet is die daarvoor kan zorgen, dan wel Charles De Ketelaere.

Maar blauw-zwart heeft al een kans gemist om zijn transferrecord - bijna dertig miljoen euro voor de overgang van Odilon Kossounou naar Bayer Leverkusen - te verbreken. Want afgelopen zomer lieten ze zomaar Emmanuel Dennis naar Watford vertrekken.

Voor amper vier miljoen euro, terwijl hij een jaar daarvoor nog met een prijskaartje van minstens twintig miljoen euro rond zijn nek hing. Maar de pocketspits doet het in de Premier League zó goed dat zijn marktwaarde exponentieel gestegen is.

Zo meldt Fichajes dat Watford voor Dennis een transfersom van minstens dertig miljoen euro vraagt. En dat is nog enkel maar in het geval de club - die in acuut degradatiegevaar verkeert - zou zakken. Als het behoud verzekert wordt, stijgt die prijs immers nog. 

Discipline

Bij Club Brugge zullen ze toch wel eens hard gevloekt hebben bij dat nieuws. Want de kampioen was van mening dat de waarde van het Nigeriaanse woelwater alleen nog maar zou dalen, omdat hij niet genoeg (zelf)discipline had. Dat is dus mis gedacht.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Dennis langer had moeten houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Watford

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024