'Verrassende wending voor Eden Hazard na nieuw bommetje bij Real Madrid'

'Verrassende wending voor Eden Hazard na nieuw bommetje bij Real Madrid'
Dinsdag 15 maart 2022 - 20:00   I   door Redactie

Real Madrid is bezig aan een sterk seizoen. Het staat momenteel aan de leiding in de Spaanse competitie en schakelde PSG uit in de Champions League. In de kern zitten heel wat oudere spelers en dus gaan ze voor verjonging.

De Koninklijke is al een hele tijd aan het flirten met Kylian Mbappé. Het werd zelfs een hele soap. PSG won in de heenwedstrijd van Real Madrid en door de erbarmelijke prestatie van Benzema en co. sloeg Mbappé naar verluidt aan het twijfelen.

In de terugwedstrijd stond Karim Benzema op in de tweede helft. Hij scoorde een hattrick en schakelde de Franse grootmacht zo eigenhandig uit. Dat overtuigde de Franse superster. Volgens MARCA zouden de onderhandelingen tussen Real Madrid en Kylian Mbappé ondertussen zelfs bijna afgerond zijn.

Dat zou volgens de Spaanse krant weer slecht nieuws zijn voor Eden Hazard. Zij stellen namelijk dat de toekomst van Mbappé onlosmakelijk verbonden is met die van de Rode Duivel. Als Mbappé de overstap maakt naar de Spaanse hoofdstad zou Hazard moeten vertrekken om geld vrij te maken.

Premier League

Vooral clubs uit de Premier League zien de (tijdelijke) komst van de Rode Duivel wel zitten. Eerder werd de interesse van Newcastle, Chelsea en West Ham al bekend. Afwachten waar we Hazard volgend seizoen zullen zien spelen.

Poll: Moet Hazard Real Madrid zo snel mogelijk verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Newcastle  I  Chelsea  I  West Ham

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022