Gilles De Bilde houdt zich niet in en voorspelt nóg meer problemen bij Antwerp

Gilles De Bilde houdt zich niet in en voorspelt nóg meer problemen bij Antwerp
Dinsdag 15 maart 2022 - 07:30   I   door Redactie

Het gaat de verkeerde kant op met Antwerp. Lange tijd konden ze met minder goed voetbal nog punten pakken, maar de jongste weken lukt ook dat niet meer. En dan was er ook nog het incident met Paul Gheysens.

Gilles De Bilde ziet het niet meer goedkomen voor de Great Old. "Antwerp zit in een negatieve spiraal", zei hij bij Het Laatste Nieuws. "Die 6 op 18 liegt niet. Het matige spel is gebleven, en de punten zijn weggevallen. In deze vorm zie ik ze niet veel punten meer pakken. Wie kan daar behalve Frey nog goals maken?"

"Het is te weinig", ging de commentator verder. "Antwerp kan niet domineren, z'n wil niet opleggen. Het enige voordeel voor Antwerp is dat AA Gent en Anderlecht dit weekend tegen mekaar voetballen. Maar het globale plaatje - spelpeil, vorm, punten - spreken toch in het voordeel van die laatste twee."

De Great Old heeft wel alles nog in eigen handen. Met nog drie speeldagen te gaan, staat het één punt voor op AA Gent. Antwerp moet nog thuis spelen tegen Zulte Waregem en trekt nog naar OHL. Afsluiten doen ze thuis tegen Cercle Brugge.

Poll: Denk jij dat Antwerp het reguliere seizoen afsluit bij de top vier?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Zulte Waregem  I  OHL  I  Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024