'Déze vijf Jupiler Pro League-smaakmakers kunnen verrassen bij Rode Duivels'

'Déze vijf Jupiler Pro League-smaakmakers kunnen verrassen bij Rode Duivels'
Maandag 14 maart 2022 - 17:00   I   door Redactie

Voorlopig is iedereen nog gefocust op de Jupiler Pro League, maar straks is het de beurt aan de Rode Duivels. Al hoeft het één het ander niet uit te sluiten.

Want de kans bestaat dat we enkele smaakmakers uit de Belgische competitie ook bij de nationale ploeg zullen terugzien. Dat is toch wat La Dernière Heure schrijft. De Waalse krant heeft het over vijf spelers die mogen hopen op een selectie voor de komende oefeninterlands.

Die gaan door in Ierland op 26 maart en tegen Burkina Faso op 29 maart. De genoemde namen zijn Manuel Benson van Antwerp, Julien De Sart van AA Gent, Mats Rits van Club Brugge, Bryan Heynen van KRC Genk en Rob Schoofs van KV Mechelen.

Van die laatste was al bekend dat diens ploegmaat Nikola Storm al zeker in de voorselectie zit, net als Parma-speler en Anderlecht-huurling Elias Cobbaut. Welke van bovengenoemde vijf ook effectief de voorselectie gehaald hebben is niet duidelijk.

Poll: Welke speler verdient volgens jou zeker een selectie?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Rode Duivels

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022