'De Bruyne schrikt zich rot: Na Chelsea nu ook Manchester City zwaar onder vuur'

'De Bruyne schrikt zich rot: Na Chelsea nu ook Manchester City zwaar onder vuur'
Maandag 14 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne zorgt ervoor dat Chelsea in nauwe schoentjes komt te zitten. En misschien niet alleen Chelsea.

Want De Witte Duivel viel het op dat nu de club van Lukaku onder vuur is komen te liggen, de Engelse pers opeens massaal pleit voor een nieuwe aanpak. Met als hamvraag: "Wat is het verschil tussen het Chelsea van Abramovich, de vriend van Poetin, en Newcastle?"

Newcastle is namelijk de club van de Saudi’s, die een kritische journalist letterlijk in mootjes hakten, in Yemen al duizenden mensen bombardeerden en zaterdag 81 gevangenen executeerden. Misschien moet daar ook maar eens paal en perk aan worden gesteld is de redenering.

In één adem komt ook... het Manchester City van Kevin De Bruyne in het vizier. Eigendom immers van de emir van Abu Dhabi, dat ook bommen dropt in Yemen en - en dat ligt heel gevoelig - in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties Rusland nog steeds niet veroordeeld heeft. 

Hel

Voor Kevin De Bruyne en co. zou het alleszins de hel zijn om met Manchester City hetzelfde voor te hebben als collega-Rode Duivel Romelu Lukaku nu bij Chelsea. De club is immers aan handen en voeten gebonden en de toekomst van de spelers is hoogst onzeker.

Poll: Denk je dat Man City ook in de tang zal genomen worden?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Newcastle

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022