Real Madrid gaat volledig los over Thibaut Courtois: "Licentie intrekken!"

Real Madrid gaat volledig los over Thibaut Courtois:
Maandag 14 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Vijf dagen na de stunt tegen PSG in de Champions League speelt Real madrid maandagavond in de Primera División tegen Mallorca. De verwachting is dat Thibaut Courtois opnieuw schittert.

Al zijn er sommigen die totaal géén verwachting hebben. Zoals het voetbalmagazine FourFourTwo bijvoorbeeld. Dat publiceert op regelmatige basis lijsten met de tien beste spelers ter wereld per positie.

Geloof het of niet, maar bij de beste doelmannen was in die top tien geen Thibaut Courtois te bespeuren. Absoluut niet te rijmen met de weergaloze prestaties die hij dit seizoen neerlegt. Niet voor het eerst overigens.

En daarmee heeft Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti het volledig gehad. Gevraagd naar een reactie op die lijst haalde de Italiaan op zijn persconferentie vernietigend uit: "Dat is complete onzin." Waarna hij nog een stap verder ging.

Betrokken partij

"Vraag me niet hoe ík Courtois zie. Want ook al is hij voor mij de beste doelman ter wereld, ik ben betrokken partij. Maar van de journalist die beweert dat hij niet in de top tien hoort, moet je de licentie verscheuren."

Poll: Vind je het kunnen dat Courtois niet in de toptien staat?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Mallorca

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024