'Het gaat gebeuren: Hans Vanaken trekt de deur achter zich dicht bij Club'

'Het gaat gebeuren: Hans Vanaken trekt de deur achter zich dicht bij Club'
Zaterdag 12 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge moet dan tóch vrezen voor het vertrek van Hans Vanaken. Ondertussen is de middenvelder ook al 29 jaar en dus wordt het stilletjes aan nu of nooit als hij nog een transfer wil realiseren.

Hij wordt binnenkort vader en dat heeft hem aan het denken gezet. "Het zal een club moeten zijn waarvan ik weet dat ons kindje er goed kan opgroeien", zei Vanaken eerder bij Het Laatste Nieuws. "Met grotere kinderen is zo'n transfer volgens mij moeilijker, dan met een baby. De eerste drie jaar beseft dat kindje toch niet waar het opgroeit."

West Ham staat momenteel zesde in de Premier League en wil die lijn volgend seizoen doortrekken. Naar verluidt hebben ze hun zinnen gezet hebben op Eden Hazard, maar ook op Hans Vanaken. Londen is ook een mooie stad voor zijn kind om in op te groeien. Het zou dus zomaar kunnen dat Vanaken in de zomer 'zijn' Club zal verlaten.

In 2015 maakte hij voor 4,25 miljoen euro de overstap van Lokeren naar Club Brugge. Volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde momenteel geschat op 16 miljoen euro. Blauw-zwart zal dus heel wat winst maken op de spelmaker als het tot een transfer komt.

Poll: Is Vanaken goed genoeg om mee te draaien bij een club als West Ham?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham  I  Lokeren

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022