Smaakmaker aarzelt niet en blaast iedereen bij Anderlecht omver

Smaakmaker aarzelt niet en blaast iedereen bij Anderlecht omver
Zaterdag 12 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het einde van de reguliere competitie is in zicht. Anderlecht staat vierde én zit in de finale van de Croky Cup. Ze zijn dus goed op weg om de twee doelstellingen te behalen: Champions' Play-Offs en de beker.

En dat heeft het voor een deel te danken aan revelatie Sergio Gómez. In de eerste seizoenshelft blonk hij uit in aanvallend opzicht. In het tweede deel zijn de statistieken iets minder, maar toont hij wel wekelijks zijn verdedigende kwaliteiten. Hij is een van dé sterkhouders van de ploeg.

Hij kwam afgelopen zomer voor 2,25 miljoen euro over van Borussia Dortmund. Na zo'n sterk seizoen dacht iedereen al dat hij komende zomer Anderlecht zou verlaten, maar de Spanjaard zelf wil gerust nog wat blijven. Dat zei hij tijdens een interview bij SudPresse.

"Wat nu vooral in mijn hoofd zit, is het seizoen in schoonheid afsluiten door ook het tweede doel van de club te halen", voegde hij er nog aan toe. "We staan al in de bekerfinale, nu willen we ook Play-Offs spelen." Met Antwerp en AA Gent moeten ze nog afrekenen met twee concurrenten vooraleer de play-offs nog maar van start gaan.

Poll: Speelt Gómez volgend seizoen nog bij Anderlecht?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024