Eden Hazard verbaast Real Madrid-supporters na vernedering tegen PSG

Donderdag 10 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Eden Hazard komt voorlopig niet voor in de plannen van Carlo Ancelotti. Ook in het belangrijke Champions League-duel tegen PSG maakte de Rode Duivel geen minuten. De zoveelste vernedering voor Hazard.

In het Parc des Princes won PSG met 1-0 dankzij een laat doelpunt van Kylian Mbappé. In Madrid scoorde de Franse superster opnieuw het eerste doelpunt. Het zag er niet goed uit voor de Koninklijke. Tot Karim Benzema opstond. Hij scoorde een hattrick in zeventien minuten en kegelde PSG zo eigenhandig uit de Champions League.

Na de wedstrijd vierden ze bij Real natuurlijk uitbundig de overwinning. Opvallend is dat ook Eden Hazard meevierde met zijn ploegmaats, ondanks zijn bankzittersstatuut. Het is al anders geweest bij topspelers die genoegen moeten nemen met een plaats op de bank.

Zijn ploegmaats getuigden eerder al over zijn goede mentaliteit en professionele houding bij Real Madrid. Niet gemakkelijk als je amper speelminuten krijgt van je coach. Woensdag toonde de Rode Duivel hoe graag hij in Madrid is, ondanks het feit dat we hem weinig aan het werk zien.

Poll: Denk je dat Hazard volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?