Courtois ziet voorzitter serieus over de schreef gaan: "Ik ga je vermoorden"

Courtois ziet voorzitter serieus over de schreef gaan:
Donderdag 10 maart 2022 - 07:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois kon woensdag zijn netten niet schoonhouden tegen PSG. De onvermijdelijke Kylian Mbappé trapte in de eerste helft de 0-1 tegen de touwen. In de tweede helft zette Karim Benzema de scheve situatie helemaal recht.

De Franse spits was de enige gevaarlijke speler bij Real Madrid. In de tweede helft scoorde hij op zeventien minuten een hattrick. PSG droomt al langer van de Champions League. Die wonnen ze nog nooit, maar bij het bestuur waren ze gebrand om daar dit jaar verandering in te brengen.

Benzema kegelde de Franse grootmacht eigenhandig uit het Kampioenenbal. Bij het eerste doelpunt ging hij door op Donnarumma, waardoor de Italiaan de bal verspeelde aan Vinícius Júnior. Hij legde af naar Benzema en die had maar binnen te trappen.

Over die fase waren ze bij PSG niet te spreken. Volgens Movistar+-journaliste Mónica Marchante zouden voorzitter Nasser Al-Khelaïfi en sportief directeur Leonardo na de wedstrijd op zoek zijn gegaan naar de kleedkamer van scheidsrechter Danny Makkelie.